El PP de Benigànim acusa l’Ajuntament de “falta d’iniciativa social, cultural i esportiva”

El Partit Popular de Benigànim ha publicat un butlletí, íntegrament en castellà, on ha valorat els 100 primers dies de govern socialista a l’Ajuntament de Benigànim.

Comença acusant a l’edil socialista Cristóbal Barceló de “propiciar notícies i circ a costa del nostre municipi” en referència a la possible “Caixa B” de l’anterior govern publicada al diari “El Mundo” i també de les factures dels mòbils. Continua criticant a l’actual alcaldessa, Amparo Canals, de la que diu que “ni està ni se l’espera”.

També lloa la gestió de l’anterior govern i remarca projectes com el de l’Auditori, l’Espai Jove, el poliesportiu i la Plaça Major entre d’altres, dels que diu que “està pagat el 90% i el que queda està programat”. Acusa també a Cuatro i LaSexta de “mesclar en les notícies paraules com pagaments indeguts o caixa B, que fan que siga un soroll mediàtic”.

Diuen que “la raó per a aquest circ pot ser la cortina de fum” i acusen l’Ajuntament d’una “falta d’activitats i vida social, cultural i esportiva, que han brillat per la seva absència en aquests mesos”. “No podem criticar res perquè no s’està fent res” diuen els Populars i acusen també a alguns edils socialistes de “no haver entrat mai a l’Auditori i no saber què és una programació cultural”.

La tònica de tot el butlletí és la d’acusar el govern socialista de distints fets, com el de “prohibir que l’himne nacional sonara en la processó de les festes patronals”, fet que va aclarir Canals al darrer ple, argumentant que s’havia arribat a l’acord de tocar ritme de processó.

El butlletí acaba tornant a treure el cas de l’ús de les targetes visa per part de l’anterior corporació socialista amb factures de l’any 2001 a 2007 i també de les condemnes per faltar al dret de la informació a l’oposició.

Descarrega en PDF el Butlletí fent clic en la imatge inferior:

Clica en la imatge

Clica en la imatge

 

2 thoughts on “El PP de Benigànim acusa l’Ajuntament de “falta d’iniciativa social, cultural i esportiva”

  1. Està molt bé, això del titular i redactar un resum de la noticia sense fer referencia al que al meu pareixer es mes destacable al panflet del PP, ja que ha benigànim tenim un regidor imputat i ningu ha dit res, no vuic imaginar si aquest regidor fora d’un altre partit.
    supose que tampoc hi farieu referencia no?

    pel que veig es molt de suposar

    Moltes gracies! Salut i força al canut!!

Deixa un comentari