Plenaris

Ací podeu tindré accés mitjançant el reproductor de “Box.net” als àudios de les últimes sessions plenàries que han tingut lloc a l’Ajuntament de Benigànim. També es pot descarregar el MP3 directament des del reproductor.

http://www.box.net//static/flash/box_explorer.swf?widget_hash=qhtb2ffsno&v=1&cl=0

2 thoughts on “Plenaris

  1. Xe sabeu que ara el “munisipal” va recorreguen de carrer en carrer vejent quines portes de cochera hi han sense vado (amb carpeta, planol i tot). Per lo que se xarra a lo vist o aixi ho entenc es de imposar-mos una nova taxa als que no tinguen vado (qui sap a lo millor els conters no els cuadren o no poden arrivar a fi de mes).

    Hi hagut jui a Murçia per una cosa semblant (Al final de recorre els afectats va i tenen que pagar AMB 4 ANYS DE RETROACTIVITAT A LA MULTA EMESA). Per lo que se veu es que s´escuden en conque hi ha acera i al mateix temps accedixes al garage XAFANT-LA, esta fent us de un bé comú per a un ús privat.

    Ara els garages i demá els locals i no els de festes precisament que estiguen tancats. Si per avaricia es cobres mire jo que la crisi ja s´hi hauria acavat.

    Algu més ho ha sentit aixo? O es que volen tindremos entrentinguts este estiu parlant d´aixo?

Deixa un comentari