Posem punt i final al projecte de “Benigànim Digital”

El 27 de Maig del 2009, fa ja gairebé set anys, donàvem el tret d’eixida al projecte comunicatiu de “Benigànim Digital”. Aquest era un projecte que naixia amb una eminent vocació de servei públic, de sumar esforços per oferir informació d’actualitat i opinió sobre tot allò que passava al nostre poble. “Benigànim Digital” recollia l’herència d’iniciatives anteriors i va suposar l’obertura d’un ampli ventall de possibilitats per als nostres veïns i veïnes, una plataforma unificada on informar-se, debatre i formar opinió sobre els assumptes públics.

Considerem que “Benigànim Digital” ens va permetre, personalment i col·lectivament com a poble, obrir una nova etapa de creixement, de consolidació de la pluralitat política, de difusió d’una perspectiva valencianista, democràtica i progressista sobre l’actualitat. Una nova etapa no exempta de reptes i que personalment ens va exigir assumir una major responsabilitat en tots els àmbits. Tot i això, set anys desprès, ens trobem immensament satisfets de la tasca que hem desenvolupat a “Benigànim Digital”. Els objectius que ens vam plantejar a l’inici del projecte s’han acomplit amb escreix, fins al punt que algunes de les persones que iniciàrem aquest projecte ara tenim noves responsabilitats i treballem des de diferents àmbits per seguir estenent aquells principis que inicialment ens portaren a crear “Benigànim Digital”.

Ara, una vegada més, com el 2007 i el 2009, s’obre necessàriament una nova etapa. Una nova etapa que entenem exigeix renovar-se, avaluar, ampliar i emprendre noves iniciatives. És per això, que amb la tristesa i la nostàlgia pròpia del tancament d’etapes però també amb l’il·lusió dels projectes que vindran, hem decidit posar punt i final al projecte de “Benigànim Digital”.

Volem mostrar el nostre agraïment més profund a totes aquelles persones que ens heu seguit, que ens heu donat suport, que ens heu animat sempre a seguir endavant, vosaltres sou el vertader motor del canvi. Gràcies per fer-nos créixer. Seguim i seguirem!

* La pàgina de Facebook seguirà activa informant-vos d’allò que considerem us puga ser d’interès i dels nous projectes que vindran.

1 thoughts on “Posem punt i final al projecte de “Benigànim Digital”

  1. Hola, bon día.

    llàstima que tanqueu o deixeu de publicar els esdeveniments que pasen al nostre poble. Era una forma de saber el que es couia tant a nivell social com politic.

    En fi, gràcies per aquestos anys d’informació.

    fins després.

    Rigo

Deixa un comentari