El PSOE rebutja la moció per elaborar una ordenança sobre antenes de telefonia mòbil

Ahir en sessió plenària, l’equip de govern del PSOE amb l’alcaldessa Amparo Canals al capdavant, van votar en contra de la proposta del GM Compromís per a elaborar una ordenança municipal que regule la instal·lació d’antenes de telefonia mòbil i serveis telemàtics.

El portaveu del Grup Socialista, Cristóbal Barceló, va titllar la moció d’oportunista i va rebutjar la seua aprovació argumentant l’existència d’altra legislació superior la respecte. En la seua intervenció va qualificar la moció d’innecessària i la va comparar amb proposar una moció “per a llevar els nius d’oronetes que molesten a les cases”.

Front aquestes acusacions, el portaveu de Compromís per Benigànim, Joan Sanchis, va defensar la moció argumentant que recollia una històrica reivindicació veïnal que potencialment pot afectar a la salut de tots els veïns i veïnes del poble. A més, va assenyalar que el Juny de 2014 el PSOE, estant a l’oposició, havia demanat via xarxes socials l’elaboració d’una ordenança com la que ara es proposava.

psoeantenes

Davant d’aquests fets, la resposta del seu portaveu i de l’alcaldessa Amparo Canals va ser qüestionar la la feina del grup municipal Compromís, titllant de “dictador” al seu portaveu per tractar d’incidir en la línia política del govern municipal. Després d’aquestes acusacions, el portaveu de Compromís, Joan Sanchis, va tornar a demanar la paraula per les al·lusions i l’alcaldessa Amparo Canals va decidir denegar una tercera intervenció. Davant això, el portaveu de Compromís va continuar la seua argumentació fins que l’alcaldessa va ordenar que s’anul·lara el micròfon amb l’objectiu de tancar el debat.

En la votació, el Partit Popular va recolzar la moció, mentre que el PSOE hi va votar en contra.

Finalment, en el torn de preguntes, el portaveu de Compromís va lamentar “la pèrdua de cordialitat per part de l’equip de govern socialista, amb atacs de tipus personals i ús abundant d’un discurs demagog i desqualificador”.

+ Consulta en PDF la moció proposada per Compromís

Deixa un comentari